9 August 2014

Manjakan Wajah Dengan Produk Hansaegee

Assalamualaikum






Review Produk Hansaegee



Stress..!! Tengok muka kusam dan kering??


Bila letih / penat lebih-lebih lagi cuaca sekarang tak menentu.muka mula lah kering macam tak cukup air gitu.kusam suram,blackhead bersepah dihidung dan sebagainya.ZH sudah banyak cuba macam-macam jenis produk..tapi tak berkesan juga.Tapi sekarang tak perlu bimbang lagi.Di hansaegee ada jalan penyelesaiannya.Hansaegee dapat membantu masalah wajah kusam,kering,blackhead/whitehead dan banyak lagi..






Saya cuba 2 ni sahaja

- Aquaxyl Filler Mask From Hansaegee

- Sulfur blackhead suction nose pack




Sulfur blackhead suction nose pack





Bila pakai yang ni memang best sangat macam berangin sikit.En suami pun suka pakai yang ni..best katanya..Tapi masa tarik MasyaAllah banyaknya blackhead yang ado kat hidung..Nampak sangat dah lama tak jaga wajah haha...


Lepas tarik kenalah pakai serum ini pulak, untuk menutup pori-pori yang terbuka tu.




 Aquaxyl Filler Mask From Hansaegee



Selepas guna sulfur blackhead suction nose pack.Boleh pakai yang ni pulak..Manjakan wajah dulu..Nipis dan sejuk sampailah terlena di buai mimpi sekejap macam di belai-belai gitu hihi..
Dah setal manjakan wajah yang kering /kusam tadi tu..


 Inilah hasilnya

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


Tadaaa


Hantu topeng dah bertukar wajah :D




Kepada sesiapa yang ingin mencari produk ini sila ke :-





Terima kasih sudi baca.. :)

Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

8 comments :

  1. lama dah nak try hansaegee tapi mahal la,, or tak mahal tapi masih tak mampu,, huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. muja hehe..psstt meh sini nak bisik..klu muja nk dptkn sng je muja(konon berbisik ni..hehe) muja boleh join GA yg hansaegee buat..tiap minggu dia buat GA tau..mana tahu rezeki muja nnt :) try tau :D

      Delete
  2. amboi... model baru ke tu? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha model baru keluar dari ketuhar ni..panas2 lagi ni CF hehe..

      Delete
  3. Wah.nt kna try ni.pecah tabung la gini.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn smp pecah tabung..ada caranya..ikut je perkembangan kat page tu.. :)

      Delete

Terima kasih :)