27 October 2014

Andaman | Solekan Pengantin By Liena's D' Touch

Assalamualaikum



Andaman | Solekan pengantin By Liena's D'Touch

Di hari bersejarah pastinya kita ingin cantik dan nampak lain gitu..Bila lagi nak melaram kan.Memandangkan sekarang ni musim orang kahwin.
Mesti anda tercari-cari kat mana nak dapatkan juru makeup kan.
Ok tak apa,jangan risau,malam ni zh nak kongsikan kat mana nak dapatkan Jurusolek ni..

Yang berdekatan kuala selangor boleh cuba makeup by liena's d'touch ni..
kenapa zh sarankan dia untuk anda kat luar sana???

Sebabnya dia makeup cantik sangat..memang puas hati,dia pernah makeup adik zh untuk photoshoot suatu ketika dahulu.



Kat bawah ni zh kongsikan hasil kerja tangannya.


















Owner Tudung Murni pun di solek olehnya jugak.

Siapakah Murni??
Ok nantikan next entri ye..hehe..






Kat bawah ni senarai harga Makeup : -

- Sanding RM 250
- Akad Nikah RM 180
- Bertunang RM 150
- Lain-lain RM 100


Kalau ada event apa-apa dan nak try makeup darinya boleh la hubunginya untuk tahu lebih detail lagi.
Kalau di luar kawasan casnya berbeza sikit.
Tapi harganya boleh runding lagi tau..


Hubungi di : -

Facebook Liena's D'Touch
Contact us @ WhatSapp : 018 3772808
Atau terus ke butik beliau Lienas Boutique belakang 1Plaza di Kuala Selangor.




P/S : Kalau nak makeup untuk dinner,dating dengan suami ke,untuk apa jenis event pun di sediakan jugak.




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

No comments :

Post a Comment

Terima kasih :)