30 December 2014

Header Berwajah Baru

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم


Header berwajah baru | Akhirnya zh telah menukar header yang kusam ni hihi.
Walaupun sekian lama duk guna header kat bwh ni.blog nampak tak ceria.
warna header tu yang tak sesuai dengan blog.bukan masalah gambar tu..
biasalah orang yang buatnya tak berapa nak pro sangat haha.
itu yang nampak kusam je blog ni hek3..




Inilah header yang sekian lama duk guna.tapi akhirnya dapat teguran dari otai blogger
yang mengatakan header tu tak cantik sebab warnanya yang tak menarik.
bagus jugak dapat teguran macam tu hehe..boleh lah kita perbaiki apa yang tak kena dekat blog ni kan..terima dengan hati yang terbuka..tabik spring bro ^_^






Cantik tak header baru zh.header ni blogger Sheda Ucu yang buatkan..

Jika u all nak tempah header atau nak edit blog bolehlah tempah dengannya ye.

Anda ingin tahu selanjut dan nak tengok contoh-contoh lain yang comel-comel boleh terus ke :-


Blog : www.shedaucu.com

Facebook : Shedaucu 





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

No comments :

Post a Comment

Terima kasih :)