6 January 2015

REVIEW : Kesan Menggunakan Ephyra Skin Bar

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم




Kesan menggunakan ephyra skin bar | Dengan cuaca yang tak menentu,hujan,panas dan banjir.Ketika itu ZH berada di kg halaman pantai timur.kena pulak time banjir.muka pulak sampai tak terjaga.Akan tetapi selepas mencuba sendiri Ephyra Skin Bar ni rasa ada perubahan selepas gunakannya.Yang boleh nampak tang dagu dan bibir..kulit ZH memang sensitif tang tu..

Bila cuci muka dengan ephyra Skin Bar..
1st ZH say Wow..!! MEMANG TERBAIKKKK..!!
Lepas je gunakan ephyra skin bar kulit yang kusam dan kering mula hilang sikit demi sedikit.
Kulit jadi lembut dan licin dan baunya memang wangi..
Saya suka saya suka..

OH TERUJA DAN BAHAGIANNYA..
dapat merasakan sendiri produk ephyra skin bar ni.
Banyak syok ooo..
kulit yang kering selepas main air banjir di kampung hehe..
Kini kembali segar,lembut sehalus kulit bayi gitu.



Ephyra Skin Bar



Gambar sebelum dan selepas menggunakan Ephyra Skin Bar


Tiada lagi tona kulit yang tak sekata.
Tiada lagi kulit yang kusam dan kering.
Rasa segar dan tegang je kulit ni selepas menggunakan Ephyra Skin Bar.



Serius saya cakap you.. produk Ephyra+Ephyra Skin Bar memang terbaik!!
Ingin tahu tentang produk Ephyra boleh baca SINI












Official Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u

Official Instagram : @ephyra2u

Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)




Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

24 comments :

  1. wah berseri ^_^ pun tgh consume sabun ni...mmg syok pakai..rasa lembut bau pun sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...malu la kite hihi...
      mmg wangi sangat..♥♥

      Good luck ye zaza ^_^

      Delete
  2. memang nampak lebih berseri2..tahniah

    ReplyDelete
  3. wah makin cun la ... ephyra the best

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..
    tahniah zana ! cantik kulit :)

    ReplyDelete
  5. singgah sini balas kunjungan... good luck

    ReplyDelete
  6. nampak perubahan :)
    singgah sini. dari GA yang sama, good luck!
    http://www.haneeza.com/2015/01/ephyra-skin-bar-rahsia-jelita.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..perubahan yang menakjubkan..mmg puas hati guna ephyra skin bar ni..best sgt..

      Delete
  7. Hi hi hi☺!! Goodluck hehe. Menjadi kan Ephyra?
    Alhamdulillah kan hiks.
    Qila pun singgah dari GA sama jugak weeee! GOODLUCK to both of us~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..betul tu mmg menjadi dan sgt berkesan ^_^.
      Good luck qila ;)

      Delete
  8. Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015 di

    http://www.mialiana.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-review-ephyra.html.

    Keputusan akan diumumkan pada 20 Januari 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum zana...semakin berseri n gud luck...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'alaikumussalam wbt..
      hehe..terima kasih :D

      Delete
  10. WAHHHHHHHHH !!!

    makin cantik lah lepas nie,

    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/01/official-facebook-httpswww.html

    ReplyDelete
  11. Dari GA yang sama...all the best dear...

    ReplyDelete
  12. yeay..
    makin ramai cantik pakai produk nie.

    ReplyDelete

Terima kasih :)