8 April 2015

REVIEW | Vacuum Simono

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم


Testimoni menggunakan vacuum simono | Pada mulanya aku rancang nak
beli vacuum kat tesco je nak yang murah-murah je.
Sebelum ni pernah beli vacuum
tapi guna tak sampai 1 bulan lah..
dalam 3 kali guna macam tu dah rosak.
Huwaaaaaa.... :'(

Lama jugak aku duk usha kat kedai-kedai manalah tahu kot ada yang tersangkut.
Sebenarnya aku ni fobia nak beli lagi.sebab takut jadi macam sebelum ni hihi..

Tapi sejak ada astro go shop ni.
orang yang taknak beli bila tengok je mesti nak jugak nak jugak beli.
sampaikan en suami aku sendiri pun
boleh terpengaruh dengan iklan Vacuum Simono tu haha..

Aku apa lagi dengan sepantas kilat ambil tab google and terus submit order
simono vacuum ni.tak lama dalam 3,4 hari barang dah sampai depan rumah dan
terus bayar kat GDEX.masa tu aku buat COD je..

Pengalaman aku gunakan vacuum simono ni berbeza la sikit.
yang dulu berat,tapi simono ni ringan dan mudah nak angkut senang nak simpan.








Inilah rupanya vacuum simono ni.














Masa beli hari tu sebelum GST RM199
Tapi lepas GST tak silap RM219.75


Nak tengok detail lagi boleh terus ke link bawah : -

=> GoShop
=> http://www.goshop.com.my




Ada tv,ada tablet,ada henpon boleh beli ^_^



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

No comments :

Post a Comment

Terima kasih :)