Showing posts with label Cinta Pandang Pertama.. Show all posts
Showing posts with label Cinta Pandang Pertama.. Show all posts

4 December 2014

Jatuh Cinta Padanya.!!


Assalamualaikum




Jatuh cinta Padanya | cinta aku telah berubah padanya,sedang mekar berbunga-bunga,Di belai manja-manja olehnya hehe.
Cewah kelas kau zana dalam diam kau sudah main cintan cintun ye..jeng jeng jeng..








hehe..


Abaikan gambor ni ye hihi..



EPHYRA™ - PILIHAN NO. 1 PENGGUNA DENGAN RIBUAN TESTIMONI BERJAYA!

Pada mulanya malu nak snap tanpa mekup,
tapi setelah merasai sendiri ephyra,
barulah rasa sedikit berani dan terlebih confident nak snap dan cuba tepek sikit muka kat situ haha.


TESTIMONI DIRI SENDIRI


Tiada lagi kulit kusam selepas minum Ephyra -dalam 1 minggu set trial saya cuba

✔️Tiada lagi masalah susu badan kurang ~ testimoni pengguna Ephyra tegar!


•••••••••••••••••••
KELEBIHAN EPHYRA
•••••••••••••••••••

•Kulit Halus, Licin, Gebu dengan “EPHYRA”
•Jerawat dah mengecut & Bekas jerawat mula hilang!
•Jeragat yang degil selama ini dah Pudar !
•Lebam Bawah Mata Dah Kembali Cerah !
•Warna Kulit yang tak sekata dah kembali sekata !
•Kulit yang Kering jadi lebih lembap & GLOWING!
•Susu badan melimpah ruah!
•Masalah bayi ada ruam-ruam pun dah tak ada.

~》Setelah 2 kotak set trial telah saya cuba,
Sebelum ni selalu sakit-sakit pinggang
( biasalah umur semakin meningkat sakit situ sakit sini la..)
Setiap bulan mesti senggugut teruk.sakitnya tak payah cakap la.macam nak bersalin rasanya.tapi setelah mencuba produk ephyra.banyak perubahan yang saya rasa sendiri.Pergi mana-mana je bila bawa anak,orang akan bertanyakan adik ke tu?saya hanya tersenyum sambil berkata..tak ini anak saya..dan terus di tanyakan umur.mereka terkejut bila dapat tahu umur saya dan cakap nampak aweks muda gitu..(eh terperasan kejap hihi)

~》Waktu Minum
-Saya minum sekali sahari,minum waktu malam sebelum tido..keesokkan harinya bila bangun rasa segar,rasa sakit badan pun dah tak ada lagi..suka sangat dengan ephyra..jatuh cinta dengan ephyra..jatuh cinta dengan ephyra tak apa suami tak marah hehe..





•••••••••••••••••••
KENAPA EPHYRA
•••••••••••••••••••

Kulit 70% ~ 80% LEBIH CERAH
Awet muda ~ kulit lebih ANJAL,TEGANG mcm suntik BOTOX,Atasi masalah JERAWAT,PARUT, JERAGAT KENTAL hanya dgn KOTAK pertama!

Paling berkesan MENGECILKAN LIANG ROMA SEAWAL 3 HARI!
kulit KUSAM jadi bertambah GLOWING SEMULAJADI
Lebam Bawah Mata Dah Kembali Cerah !





KINI ADA DALAM BENTUK TRIAL PACK UOLSSS

••••••
FORMULA TERBAIK + KESAN MENAKJUBKAN !!.'MAGIC POTION' DALAM EPHYRA

===================.

► Kolagen ikan laut dalam
► Gam Akasia
► L-glutathione
► Astaxanthin
► Acaiberi
► Acerolla Ceri
► Bunga marigold
► Serbuk tomato
► Super beri

---------------

ANDA BERMINAT UNTUK CUBA?
HANYA RM68 SAHAJA!
INGIN RASAI SENDIRI PADA WAJAH ANDA??
DAPATKAN SEKARANG!!

►► (WHATSAPP/SMS) Hantar kod "EPHYRA TRIALPACK" ke 0183828740 sekarang






P/s: Ramai yg NAMPAK KESAN lepas cuba trial pack saja!!Jadi,apa tunggu lagi, jom cepat-cepat cuba.




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}