Showing posts with label Ephyra. Show all posts
Showing posts with label Ephyra. Show all posts

6 January 2015

REVIEW : Kesan Menggunakan Ephyra Skin Bar

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم




Kesan menggunakan ephyra skin bar | Dengan cuaca yang tak menentu,hujan,panas dan banjir.Ketika itu ZH berada di kg halaman pantai timur.kena pulak time banjir.muka pulak sampai tak terjaga.Akan tetapi selepas mencuba sendiri Ephyra Skin Bar ni rasa ada perubahan selepas gunakannya.Yang boleh nampak tang dagu dan bibir..kulit ZH memang sensitif tang tu..

Bila cuci muka dengan ephyra Skin Bar..
1st ZH say Wow..!! MEMANG TERBAIKKKK..!!
Lepas je gunakan ephyra skin bar kulit yang kusam dan kering mula hilang sikit demi sedikit.
Kulit jadi lembut dan licin dan baunya memang wangi..
Saya suka saya suka..

OH TERUJA DAN BAHAGIANNYA..
dapat merasakan sendiri produk ephyra skin bar ni.
Banyak syok ooo..
kulit yang kering selepas main air banjir di kampung hehe..
Kini kembali segar,lembut sehalus kulit bayi gitu.



Ephyra Skin Bar



Gambar sebelum dan selepas menggunakan Ephyra Skin Bar


Tiada lagi tona kulit yang tak sekata.
Tiada lagi kulit yang kusam dan kering.
Rasa segar dan tegang je kulit ni selepas menggunakan Ephyra Skin Bar.



Serius saya cakap you.. produk Ephyra+Ephyra Skin Bar memang terbaik!!
Ingin tahu tentang produk Ephyra boleh baca SINI












Official Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u

Official Instagram : @ephyra2u

Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)




Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

4 December 2014

Jatuh Cinta Padanya.!!


Assalamualaikum




Jatuh cinta Padanya | cinta aku telah berubah padanya,sedang mekar berbunga-bunga,Di belai manja-manja olehnya hehe.
Cewah kelas kau zana dalam diam kau sudah main cintan cintun ye..jeng jeng jeng..








hehe..


Abaikan gambor ni ye hihi..



EPHYRA™ - PILIHAN NO. 1 PENGGUNA DENGAN RIBUAN TESTIMONI BERJAYA!

Pada mulanya malu nak snap tanpa mekup,
tapi setelah merasai sendiri ephyra,
barulah rasa sedikit berani dan terlebih confident nak snap dan cuba tepek sikit muka kat situ haha.


TESTIMONI DIRI SENDIRI


Tiada lagi kulit kusam selepas minum Ephyra -dalam 1 minggu set trial saya cuba

✔️Tiada lagi masalah susu badan kurang ~ testimoni pengguna Ephyra tegar!


•••••••••••••••••••
KELEBIHAN EPHYRA
•••••••••••••••••••

•Kulit Halus, Licin, Gebu dengan “EPHYRA”
•Jerawat dah mengecut & Bekas jerawat mula hilang!
•Jeragat yang degil selama ini dah Pudar !
•Lebam Bawah Mata Dah Kembali Cerah !
•Warna Kulit yang tak sekata dah kembali sekata !
•Kulit yang Kering jadi lebih lembap & GLOWING!
•Susu badan melimpah ruah!
•Masalah bayi ada ruam-ruam pun dah tak ada.

~》Setelah 2 kotak set trial telah saya cuba,
Sebelum ni selalu sakit-sakit pinggang
( biasalah umur semakin meningkat sakit situ sakit sini la..)
Setiap bulan mesti senggugut teruk.sakitnya tak payah cakap la.macam nak bersalin rasanya.tapi setelah mencuba produk ephyra.banyak perubahan yang saya rasa sendiri.Pergi mana-mana je bila bawa anak,orang akan bertanyakan adik ke tu?saya hanya tersenyum sambil berkata..tak ini anak saya..dan terus di tanyakan umur.mereka terkejut bila dapat tahu umur saya dan cakap nampak aweks muda gitu..(eh terperasan kejap hihi)

~》Waktu Minum
-Saya minum sekali sahari,minum waktu malam sebelum tido..keesokkan harinya bila bangun rasa segar,rasa sakit badan pun dah tak ada lagi..suka sangat dengan ephyra..jatuh cinta dengan ephyra..jatuh cinta dengan ephyra tak apa suami tak marah hehe..





•••••••••••••••••••
KENAPA EPHYRA
•••••••••••••••••••

Kulit 70% ~ 80% LEBIH CERAH
Awet muda ~ kulit lebih ANJAL,TEGANG mcm suntik BOTOX,Atasi masalah JERAWAT,PARUT, JERAGAT KENTAL hanya dgn KOTAK pertama!

Paling berkesan MENGECILKAN LIANG ROMA SEAWAL 3 HARI!
kulit KUSAM jadi bertambah GLOWING SEMULAJADI
Lebam Bawah Mata Dah Kembali Cerah !





KINI ADA DALAM BENTUK TRIAL PACK UOLSSS

••••••
FORMULA TERBAIK + KESAN MENAKJUBKAN !!.'MAGIC POTION' DALAM EPHYRA

===================.

► Kolagen ikan laut dalam
► Gam Akasia
► L-glutathione
► Astaxanthin
► Acaiberi
► Acerolla Ceri
► Bunga marigold
► Serbuk tomato
► Super beri

---------------

ANDA BERMINAT UNTUK CUBA?
HANYA RM68 SAHAJA!
INGIN RASAI SENDIRI PADA WAJAH ANDA??
DAPATKAN SEKARANG!!

►► (WHATSAPP/SMS) Hantar kod "EPHYRA TRIALPACK" ke 0183828740 sekarang






P/s: Ramai yg NAMPAK KESAN lepas cuba trial pack saja!!Jadi,apa tunggu lagi, jom cepat-cepat cuba.




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

21 November 2014

Kenapa Ephyra??

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم





------
KULIT MUKA ROSAK? TONA TAK SEKATA?
------

STRESS tak bila kawan usik.. MUKA NAMPAK TERUK?
➨ "hehehe mahu tak stress kan?"
➨ "Ditambah pulak dengan JERAWAT yg semakin banyak"


Takpe kak.. akak try EPHYRA..


➨Kesan Se-AWAL 7 hari.
➨ JERAWAT hilang..
➨Muka lebih GLOWING dan FLEWLESS.



---------
KEAJAIBAN EPHYRA
---------


[1] Ephyra membantu mengatasi masalah-masalah kulit seperti:
Kulit kering,Kulit kusam,Kulit kendur, Pigmentasi, Jerawat dan Ekzema.
.
[2] Ephyra membantu mengatasi masalah tenaga
a. Proses pemulihan lambat
b. Mudah rasa penat
c. Metabolisma rendah
d. Kelesuan


[3] Ephyra membantu mengatasi masalah
a. Sakit badan
b. Sakit sendi


[4] Ephyra membantu mengatasi masalah
a. Gastrik
b. Sembelit
c. Jangkitan pundi kencing


[5] Ephyra membantu mengatasi masalah-masalah lain
a. Resdung
b. Masalah senggugut
c. Kolesterol tinggi
d. Kencingmanis
e. Tekanan darah tinggi
f. Tiroid



======
BAHAN-BAHAN DIDALAM EPHYRA
======


► Kolagen ikan laut dalam
► Acaiberi
► Gamakasia
► L-glutathione
► Astaxanthin
► Acerolla Ceri
► Bunga marigold
► Serbuk tomato
► Superberi


======
100% Jaminan Untuk Anda!
======



► 100% berkesan tanpa kesan sampingan
► Halal, Lulus KKM, GMP






Anda suka dan ingin dapatkan produk EPHYRA ini sila :
Whatsapp @ Telegram EPHYRA ke no +6018-3828740




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}