Showing posts with label NIAGA. Show all posts
Showing posts with label NIAGA. Show all posts

17 March 2017

ERNA EXCLUSIVE

Assalamualaikum


بسم الله الرحمن الرحيم



ERNA EXCLUSIVE | Mesti ramai peminat koleksi NFH kan. Untuk dapatkan koleksi erna ni boleh dapatkan di sini. Siapa pernah cuba dan dah memiliki koleksi NFH,pasti mereka bagi feedback yang ohsem ;)
Koleksi kali ni memberikan kelainan sedikit selepas kurung isandra.

Yang terkini ala-ala kebaya gitu.di hiasi batu-batu di pergelangan tangan.
Sekali pandang memang WOW.
Sangat sesuai kesemua majlis.
Koleksi yang Up to date.









Di hiasi dengan diamond ♥



Peach



Emerald green



Royal blue



Nude



Beige brown



Dark blue, Darkpurple & Beige brown



Ukuran letak (ukuran lebar)



MATERIAL PALOMA CREPE DENGAN HIASAN BATU DIAMOND PADA BAHAGIAN PERGELANGAN TANGAN

CIRI-CIRI PALOMA CREPE
-Lembut dan selesa
-Kain tebal, berat dan jatuh terletak
-Sangat berkualiti tinggi
-Mudah digosok

COLOR: 6 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok melintang di hadapan baju
-Dihiasi batu diamond di pergelangan tangan
-Design moden kebarung ala kebaya di bahagian hadapan
-Material fabric baru yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak.
-Fabric baru paloma crepe yang hot dimana mendapat permintaan ramai
-Potongan yang selesa dan sopan tetapi moden dengan design ala kebaya
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan FENOMENA

KEISTIMEWAAN:
-Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly
-Mudah disarung
-Elegen dan gaya eksklusif dengan design moden diserikan dengan hiasan batu diamond di bahagian tangan
-Material yang sangat selesa, lembut beralun, berat, dan jatuh terletak
-Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.

APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Boleh dipelbagaikan pemakaian jika anda ingin mengenakan dengan long pants atau pun mengenakan blouse lain dengan skirt paloma.


HARGA : RM109 FREE POSTAGE
HARGA : RM109 FREE POSTAGE


Apa tunggu lagi??

Cara untuk order :

whatsapp je terus.

http://www.wasap.my/60163249132
http://www.wasap.my/60163249132
http://www.wasap.my/60163249132

http://wasap.my/60163249132/Saya%20nak%20tahu%20lebih%20lanjut%20baju%20ni




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

16 March 2017

KURUNG REGINA VI



Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم



KURUNG REGINA VI | KINI KEMBALI LAGI.KEPADA SEMUA PEMINAT KURUNG DARI GLORY BOLEH DAPATKAN DI SINI.
HARGA YANG MAMPU MILIK.
DAPATKAN SEMENTARA STOCK MASIH ADA.JEMPUT CUCI MATA DULU..^_^
BERKENAN ATAU TIDAK LAIN CERITA.



























kod kr103,kr104,kr105,kr106,kr107,kr108


KURUNG REGINA VI



. Material lycra Glory. Selesa dipakai dan berkualiti :)
. Nursing friendly
. Wudhu' friendly
. Tahan lasak dan mudah jaga
. Ironless, itu yang penting =)
. Harga : Rm109 Free postage


Cara untuk tempahan sila :

whatsapp terus.☎


http://www.wasap.my/60163249132
http://www.wasap.my/60163249132
http://www.wasap.my/60163249132

http://wasap.my/60163249132/Saya%20nak%20order%20baju%20kurung





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

25 January 2017

ZUHAIRA KURUNG TUNIC

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم




ZUHAIRA KURUNG TUNIC | NAK PROMOT JUALAN PULAK MALAM NI.OPSSS JANGAN KECAM SAYA :)
ESOK DAH CUTI SEKOLAH.MALAM NI SIAPA YANG BELUM TIDO LAGI SINGGAH SKODENG SINI
SEKEJAP ^_^

MATERIAL MOSS CREPE & THAI SILK MEMANG BEST.
TAK RUGI KALAU GRAB DAN BERBALOI DENGAN HARGANYA.


COLOR: ADA 9 WARNA

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
-Design belahan kembang di pergelangan tangan
-Design moden dengan belahan bahagian depan
-Material yang sejuk, lembut dan sangat selesa dipakai
-Fabric thai silk yang hot menambah seri design
-Potongan skirt duyung kembang (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA

KEISTIMEWAAN:
-Mudah disarung
-Breasfeed friendly
-Wudhu friendly
-Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.

APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Boleh dipelbagaikan pemakaian jika anda ingin mengenakan tunic Zuhaira dengan skirt/pants atau pun mengenakan blouse lain dengan skirt thai silk.


CANTIK TAK..
JEMPUT CUCI MATA SEMUA ^_^































HARGA :

RM109.00 FREE POSTAGE

NAK DAPATKAN HARGA PROMOSI ? 10 YANG TERAWAL DAPATKAN HARGA PROMO :-
SILA WHATSAPP : TAIP "ZUHAIRA KURUNG TUNIC PROMOSI"



SESIAPA YANG NAK ORDER ZUHAIRA KURUNG TUNIC : -

CARA ORDER:

WHATSAPP : 016-3249132
FB PAGE : GALLERY QIELLACOLLECTION
FB : ANA HASSAN


P/S: Postage untuk ZUHAIRA KURUNG TUNIC II akan dipos pada selasa ini.



TERIMA KASIH..



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

26 September 2016

QIELLACOLLECTION : ISSANDRA KURUNG TUNIC

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم



QIELLACOLLECTION : ISSANDRA KURUNG TUNIC | Koleksi terbaru dari kami team NFH.semua koleksinya tak pernah lagi mengewakan..
kainnya sangat selesa mengikut kesesuaian dengan cuaca di Malaysia ni.Saya menjual dan saya sendiri memakai koleksi darinya.
Memang best dah sangat selesa..ramai yang telah order.Anda tak nak simpan ke 1 koleksi dari kami??cepat grab..koleksi ni masih panas-panas ni.meh intai-intai kat bawah ni.





























Semuanya cantik-cantik kan.. ^_^




ISSANDRA KURUNG TUNIC


MATERIAL PALOMA CREPE DENGAN HIASAN BATU DIAMOND PADA BAHAGIAN PERGELANGAN TANGAN

COLOR: 9 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai butang di bahagian belakang baju untuk memudahkan disarung
-Dihiasi batu diamond di pergelangan tangan
-Design moden dgn pattern kembang beralun
-Material fabric baru yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak.
-Fabric baru paloma crepe yang hot bakal mendapat permintaan ramai
-Potongan kembang beralun yang menarik dan menjadi trend terkini
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA

KEISTIMEWAAN:
-Mudah disarung
-Elegen dan gaya eksklusif
-Material yang sangat selesa, lembut beralun, berat, dan jatuh terletak
-Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.

APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Boleh dipelbagaikan pemakaian jika anda ingin mengenakan dengan long pants atau pun mengenakan blouse lain dengan skirt paloma.⁠⁠⁠⁠






HARGA : RM109.00 FREE POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH DAN SARAWAK


UNTUK TEMPAHAN SILA HUBUNGI :
WHATSAPP : 016 3249132
FACEBOOK : ANA HASSAN / QIELLACOLLECTION



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

13 August 2015

DRESS AMALINA

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم


Dress amalina | Pstt pstt dah ada baju untuk raya haji ke belum? Kalau tak ada boleh
la usha kat sini.Koleksinya yang sangat menarik.
sekarang nak shopping hanya di hujung jari je.
tak payah pergi jauh-jauh dah.senang kan..

Jom cuci mata kat bawah..
tengok sampai naik juling biji mata pun tak apa.. ^_^
















Semuanya cantik-cantik kan.



AMALINA DRESS

- NURSING & WUDHUK FRIENDLY (ZIP)

Material High Quality Moss Crepe * bf &
nursing friendly *

Size M , XL , 3XL

Measurement

M

Length: 138cm / 54.5 inch
Shoulder: 36 cm / 14.5 inch
Sleeve : 58 cm / 23 inch
Armhole: 42 cm / 16.5 inch
Bust: 92 cm / 36 inch
Waist: 96 cm / 38 inch
Hip : 118 cm / 46.5 inch

XL

Length: 138 cm / 54.5 inch
Shoulder: 41 cm / 16 inch
Sleeve : 60 cm / 23.5 inch
Armhole: 48 cm / 19 inch
Bust: 104 cm / 41 inch
Waist: 108 cm / 42.5 inch
Hip : 130 cm / 51 inch

3XL

Length: 138 cm / 54.5 inch
Shoulder: 45 cm / 18 inch
Sleeve : 60 cm / 23.5 inch
Armhole: 54 cm / 21 inch
Bust: 116 cm / 45.5 inch
Waist: 124 cm / 49 inch
Hip : 140 cm / 55 inch

PRICE RM95 SM
PRICE RM100 SS



Jangan tunggu sampai habis stock..
kalau tak menangis bak hang..
Whatsapp je no kat bawah tu..



CARA NAK ORDER SILA WASAP +6018-3828740



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

3 May 2015

KURUNG REGINA 4

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم


Hai semua..
kurung Regina 4 kini sudah kembali lagi..Warna yang menarik dan kainnya berkualiti..











Cantik kan.. :)


DETAIL :


KURUNG REGINA 4
=========

Material lycra
Nursing friendly
Ada zip kiri kanan untuk nursing
Ada zip 1 di belakang untuk memudahkan pemakaian

Saiz SS-XXXL

Ukuran refer di atas tu ye ♥



PRICE : RM120 POS PERCUMA

Nak tengok lain-lain warna boleh ke page DRESS-MURAH-BY-Qiella
Banyak lagi warna yang lain-lain yang pasti memang sangat owesome gitu..


CARA NAK ORDER WHATSAPP
018-3828740

FB : DRESS-MURAH-BY-Qiella
INSTAGRAM : @qiellacollection




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}