Showing posts with label koleksi nfh. Show all posts
Showing posts with label koleksi nfh. Show all posts

17 March 2017

ERNA EXCLUSIVE

Assalamualaikum


بسم الله الرحمن الرحيم



ERNA EXCLUSIVE | Mesti ramai peminat koleksi NFH kan. Untuk dapatkan koleksi erna ni boleh dapatkan di sini. Siapa pernah cuba dan dah memiliki koleksi NFH,pasti mereka bagi feedback yang ohsem ;)
Koleksi kali ni memberikan kelainan sedikit selepas kurung isandra.

Yang terkini ala-ala kebaya gitu.di hiasi batu-batu di pergelangan tangan.
Sekali pandang memang WOW.
Sangat sesuai kesemua majlis.
Koleksi yang Up to date.









Di hiasi dengan diamond ♥



Peach



Emerald green



Royal blue



Nude



Beige brown



Dark blue, Darkpurple & Beige brown



Ukuran letak (ukuran lebar)



MATERIAL PALOMA CREPE DENGAN HIASAN BATU DIAMOND PADA BAHAGIAN PERGELANGAN TANGAN

CIRI-CIRI PALOMA CREPE
-Lembut dan selesa
-Kain tebal, berat dan jatuh terletak
-Sangat berkualiti tinggi
-Mudah digosok

COLOR: 6 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok melintang di hadapan baju
-Dihiasi batu diamond di pergelangan tangan
-Design moden kebarung ala kebaya di bahagian hadapan
-Material fabric baru yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak.
-Fabric baru paloma crepe yang hot dimana mendapat permintaan ramai
-Potongan yang selesa dan sopan tetapi moden dengan design ala kebaya
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan FENOMENA

KEISTIMEWAAN:
-Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly
-Mudah disarung
-Elegen dan gaya eksklusif dengan design moden diserikan dengan hiasan batu diamond di bahagian tangan
-Material yang sangat selesa, lembut beralun, berat, dan jatuh terletak
-Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.

APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Boleh dipelbagaikan pemakaian jika anda ingin mengenakan dengan long pants atau pun mengenakan blouse lain dengan skirt paloma.


HARGA : RM109 FREE POSTAGE
HARGA : RM109 FREE POSTAGE


Apa tunggu lagi??

Cara untuk order :

whatsapp je terus.

http://www.wasap.my/60163249132
http://www.wasap.my/60163249132
http://www.wasap.my/60163249132

http://wasap.my/60163249132/Saya%20nak%20tahu%20lebih%20lanjut%20baju%20ni




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

26 September 2016

QIELLACOLLECTION : ISSANDRA KURUNG TUNIC

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم



QIELLACOLLECTION : ISSANDRA KURUNG TUNIC | Koleksi terbaru dari kami team NFH.semua koleksinya tak pernah lagi mengewakan..
kainnya sangat selesa mengikut kesesuaian dengan cuaca di Malaysia ni.Saya menjual dan saya sendiri memakai koleksi darinya.
Memang best dah sangat selesa..ramai yang telah order.Anda tak nak simpan ke 1 koleksi dari kami??cepat grab..koleksi ni masih panas-panas ni.meh intai-intai kat bawah ni.





























Semuanya cantik-cantik kan.. ^_^




ISSANDRA KURUNG TUNIC


MATERIAL PALOMA CREPE DENGAN HIASAN BATU DIAMOND PADA BAHAGIAN PERGELANGAN TANGAN

COLOR: 9 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai butang di bahagian belakang baju untuk memudahkan disarung
-Dihiasi batu diamond di pergelangan tangan
-Design moden dgn pattern kembang beralun
-Material fabric baru yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak.
-Fabric baru paloma crepe yang hot bakal mendapat permintaan ramai
-Potongan kembang beralun yang menarik dan menjadi trend terkini
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA

KEISTIMEWAAN:
-Mudah disarung
-Elegen dan gaya eksklusif
-Material yang sangat selesa, lembut beralun, berat, dan jatuh terletak
-Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.

APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Boleh dipelbagaikan pemakaian jika anda ingin mengenakan dengan long pants atau pun mengenakan blouse lain dengan skirt paloma.⁠⁠⁠⁠






HARGA : RM109.00 FREE POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH DAN SARAWAK


UNTUK TEMPAHAN SILA HUBUNGI :
WHATSAPP : 016 3249132
FACEBOOK : ANA HASSAN / QIELLACOLLECTION



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

26 August 2016

ISABELLA KURUNG III

Assalamualaikum





بسم الله الرحمن الرحيم





ISABELLA KURUNG III | SELAMAT PETANG SEMUA,SALAM JUMAAT.
PETANG MACAM NI BEST NI DAPAT CUCI MATA ^_^.
HARI DAH GAJI MEH GRAB KOLEKSI YANG ELEGAN DAN BERGAYA NI.


WOW CIRI-CIRINYA YANG SANGAT MENARIK.MATERIAL PUN SANGAT SELESA MOSS CREPE + THAI SILK. ♥






















ISABELLA KURUNG III


MATERIAL MOSS CREPE + THAI SILK

COLOR: 12 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip di bahagian belakang baju untuk memudahkan disarung
-Design moden dgn pattern kembang beralun
-Material fabric yang sangat selesa dipakai
-Fabric thai silk yang hot menambah seri design
-Potongan kembang beralun yang menarik dan menjadi trend terkini
-Potongan skirt duyung kembang (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA


KEISTIMEWAAN:
-Mudah disarung
-Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.















APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Boleh dipelbagaikan pemakaian jika anda ingin mengenakan dengan long pants atau pun mengenakan blouse lain dengan skirt thai silk







HARGA : RM109.00 TERMASUK POSTAGE.


10 PELANGGAN YANG TERAWAL DAPATKAN DENGAN HARGA PROMOSI RAYA HAJI.

HARGA PROMOSI :-

RM100 FREE POS TERMASUK SABAH & SRWK



NAK DAPATKAN HARGA PROMOSI RAYA HAJI.



CARA ORDER :

SILA HUBUNGI KAMI

WHATSAPP : 016 3249132
FACEBOOK PAGE : GALLERY QIELLACOLLECTION






Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

29 January 2016

Kurung Zahra Tunic

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم



Kurung Zahra Tunic edisi terbaru.kurung ini memang tengah meletop.


Stock ini telah habis di jual.dan akan restock lagi mungkin lebih daripada biasa.
Lagipun sambutan untuk koleksi baru ni memang luar biasa.sambutan yang kebommm...












Cantik kan..





Ukuran saiz




🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ZAHRA KURUNG TUNIC EDISI 2
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹




MATERIAL TOP MOSS CREPE DENGAN THAI SILK DI TANGAN & SKIRT THAI SILK

COLOR: BLACK, DUSTY PINK, FOREST GREEN, ROYAL BLUE DAN BEIGE BROWN

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip di bahagian hadapan baju
-Ditambah aksesori butang hiasan di hadapan baju
-Material fabric yang sangat selesa dipakai
-Potongan tunic yang kasual dan santai
-Potongan pergelangan tangan yang sedikit kembang
-Material thai silk menyerlahkan penggunaan material terbaru
-Skirt jahitan susun belakang
-Design yang TERBARU dan HOT SELLING

KEISTIMEWAAN:
-Breastfeed friendly
-Wudhu friendly
-Tampil simple dan santai dengan fesyen blouse TERKINI
-Boleh digayakan ke office atau pemakaian kasual
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.
-Paling penting, tampil berkeyakinan apabila menggayakan blouse pattern labuh dan menutup punggung.

APA YANG LAGI ISTIMEWA:
Sesekali anda boleh menukar fasion dengan anda boleh menggunakan koleksi top koleksi Zahra ini dengan jeans, palazo atau long pants.
Skirt nya juga sesekali boleh digayakan dengan TOP yang berbeza.


Harganya mampu milik ♥

Price : RM 97 Free postage



Tunggu apa lagi.cepat ambil no terus grab.
jangan tunggu lama-lama,cepatlah bertindak ^^



Untuk pembelian atau pertanyaan sila ke :

page :dress muslimah by qiella
Whatsapp : 0163249132








Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}